Lánclevelek


Kedves vicces videok, ppd-k, képek, "küld tovább, mert nem lesz szerencséd" egyszóval lánclevelek....

Háborgásom annak, aki továbbküldi!!!!

Jó fej vagy, hogy még bedőlsz ezeknek...

Odáig ok, hogy megkapod, neked is vannak informatikailag naiv ismerőseid, de még tovább is küldöd??? Az még hagyján, hogy továbbküldöd, de beleilleszted a saját címjegyzéked döntő részét is? Kiadod az ismerőseid email címét??? A te gépedre még vírus sem kell ahhoz, hogy kinyerjék a címjegyzéked.. Kiadod magadtól??? Ez tipikusan olyan, hogy minek törjük fel valaki gépét a bankszámlaszámáért, ha elég küldeni neki egy csicsás emailt a bank nevében, hogy adategyeztetés végett írja be.. És beírják... Lásd MKB adatszivárgás... Elkényelmesednek a hackerek..

Ez az email nagyon vaskos adatbázis volt már a spammerek számára..

Csak ki kell gyűjteni belőle a címeket és mehet is.. Prímán le lehet fertőzni vele az összes ismerősöd emailcímét... Csak azért mondom, mert tudom...

Csak egy sor és már özönlenek is a címek... (linux rulez)

cat mailfile | tr ',;<>()"\47 ' '[\n*]' | sed -n -e '/@/p' | tr '[:upper:]' '[:lower:]' | tr -d '[:blank:]\[\]\=\r' | awk '!x[$0]++' > adatbázis.csv

Ha nagyon sok ilyen körlevélbe csatolják be az email címem, akkor becsszó kigyűjtöm és eladom a címeket!!!!! Reszkess!!!

Vevő az van rá elhiheted...

!!!!! Ha nindenképpen továbbítani akarsz egy ilyen emailt sok-sok embernek, akkor a címzetteket titkos másolatként tedd bele!!!

És mielőtt kiküldenéd töröld ki belőle az összes korábbi email címet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha már kútba ugrasz, akkor az ne legyen már szektás tömeges öngyilkosság.

És kérlek az én emailcímemre ne küldj ilyeneket... Vagy mész listára és meggazdagszom.

És csak hogy adjunk egy nagy pofont a sz** nak KÜLD EL EZT A LEVELET MINDEN ISMERŐSÖDNEK, BARÁTODNAK, ELLENSÉGEDNEK LEHETŐLEG 5 PÉLDÁNYBAN!!! Hagyd benne a címeket is, hogy keressek rajtatok egy kis pénzt, valamint, hogy az ellenségeid küldhessenek agresszív leveleket a nevedben a barátaidnak.. Hogy mindenki tudja kivel vagy kapcsolatban, megismerjék a társaságod... CSAK ÍGY TOVÁBB!!!!